Jo trio comerç just

Torna el mes del comerç just: I tu, què tries?

Aquest mes de maig, tornem a aprofitar la celebració del Dia Mundial del Comerç Just, que serà el dissabte 14, per impulsar una campanya amb LaCoordi sobre el poder de les nostres decisions de consum i la visibilització de les alternatives transformadores que tenim a l’abast.

Per això, hem organitzat un munt d’activitats, en les quals us animem a participar, ja sigui presencialment o en línia, i hem renovat el web jotrio.cat per donar a conèixer recursos dels diferents àmbits de consum que poden resoldre els nostres dubtes i inquietuds i animar-nos a fer el pas cap a les iniciatives de l’ESS.

D’una banda, tots els dimecres a les 18.30h podrem aprendre de les Converses per la justícia global que tindrà lloc al canal d’instagram de LaCoordi, i que posaran en contacte una productora del Sud Global amb una representant d’una botiga, un grup de consum o un projecte local de Catalunya.

El 14 de maig, celebrarem l’acte central a la Plaça Virreina de la Vila de Gràcia de Barcelona. Un matí en què començarem amb una ruta Pam a Pam (amb inscripció prèvia) que ens donarà a conèixer 5 botigues del barri que aposten pel comerç just. Després, hi haurà batucada, paradetes, una acció creativa de Fashion Revolution i una sessió musical dinamitzada per les activistes Climate Session.

Finalment, per tancar la campanya, el 26 de maig realitzarem una sessió en línia (amb inscripció prèvia) per apropar les productores de tèxtil de comerç just a dissenyadores, botigueres i consumidores catalanes.

A més, cal destacar que  nombroses entitats i ajuntament també organitzen actes en els seus territoris. Podeu consultar l’agenda aquí.