Guarda’t la data: el Fòrum per la Transició Ecosocial se celebrarà els dies 24 i 25 de febrer

El Fòrum per la transició ecosocial se celebrarà els dies 24 i 25 de febrer a Barcelona.

El 
fòrum vol ser una gran trobada de confluència de lluites d’entitats de l’economia social i solidària i moviments que treballen per la transició ecosocial a Catalunya. També té per objectiu ser un espai per avançar en l’estratègia i en l’articulació entre projectes i moviments des de una mirada amplia i integral i per enviar un missatge polític d’unitat i força. Per últim, vol ser també una trobada per celebrar i donar visibilitat a l’altra transició ecològica que ja s’està construint. 

Com ja us hem anat explicant, Fa mesos que diferents grups de treball estan construint el projecte, que s’emmarca dins la campanya Futurs (im)possibles, impusalda per l’ODG, Coòpolis i la XES. Aviat tindrem més informació sobre la programació i les accions del fòrum.
Si voleu participar podeu escriure a ecologia@xes.cat.