Inaugurem l’any donant la benvinguda a les noves sòcies

Comencem el 2023 donant la benvinguda a totes les entitats que han entrat a formar part de la XES el darrer semestre.

Enfila’t Educació i Escalada: cooperativa sense ànim de lucre que treballa l’educació en valors i emocional mitjançant activitats d’escalada, rutes guiades de coneixença de la biodiversitat i xerrades de conscienciació sobre l’impacte de les activitats de muntanya en el medi.

MMMU Arquitectes: cooperativa d’arquitectes, formalització i continuació del treball iniciat l’any 2015 per treballar en els àmbits de l’urbanisme, l’arquitectura, la construcció i el disseny amb l’objectiu de millorar la vida de les persones i l’entorn. Partint de la implicació amb el context social i urbà que els rodeja, donen resposta a les necessitats aportant solucions innovadores i atrevides en els diversos camps en què treballen, des d’una mirada jove i sense complexos.

Human Call To Action: cooperativa especialitzada en disseny digital ètic centrat en les persones. Ofereixen serveis en investigació, disseny, estratègia, comunicació, tecnologia i formació.

Les Mercedes: ofereixen serveis de missatgeria per a persones i solucions ecologìstiques per empreses. Tenen un compromís ferm amb el medi ambient, utilitzant una flota 100% verda. Promouen el KM 0 i les cadenes de producció ètiques i sostenibles, el consum conscient i responsable, donant preferència a productors locals, a restaurants, oficines i al comerç de proximitat.

Ruderal: cooperativa d’habitatge de Vallcarca (Barcelona). Té com a objectiu promocionar l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Vallcarca. Neixen sota el marc de l’Assemblea de Vallcarca, amb la voluntat de promoure l’habitatge popular com a eina per a recuperar el teixit del barri i evitar l’especulació immobiliària.

Red Jurídica: cooperativa d’advocades i advocats, presents a Madrid i Barcelona.

La Fresca: cooperativa de consum agroecològic de Cardedeu. S’abasteixen col·lectivament de productes ecològics, de proximitat, justos i de qualitat.

Priori Advocats: despatx especialitzat en dret penal, dret de l’empresa i de les cooperatives i entitats d’economia social.

Solucions Socials Sostenibles SCCL: cooperativa sense ànim de lucre i d’iniciativa social que treballa per aconseguir transformar l’economia en una activitat amb un impacte més social, més sostenible i més respectuós amb el medi ambient. Ofereixen serveis de restauració i serveis d’acompanyament i economia social.

Mixité: associació que neix dedicada a la divulgació de l’arquitectura, l’urbanisme i l’art, amb la motivació de compartir eines i coneixements per abordar la realitat urbana i territorial des d’una perspectiva transdisciplinària, creativa i en xarxa. Avui són una entitat amb diverses professionals d’àmbits transversals complementaris, amb l’interès i la convicció de treballar des d’aquesta mirada compartida que vol posar la vida al centre.

Fundació La Bastida: projecte de Cornellà de Llobregat que neix per impulsar el model Cooperatiu i l’Economia Social i Solidària com a alternativa al capitalisme en la manera de produir i organitzar-se, i com a eina de transformació social.

Benvingudes a la XES!