Fòrum transició ecosocial

El Fòrum per la transició ecosocial ja és aquí

Després de mesos de feina col·lectiva, ja tenim aquí el Fòrum de transició ecosocial que tindrà lloc el 24 i 25 de febrer a Barcelona.

El fòrum vol ser una gran trobada de confluència de lluites, d’iniciatives de l’Economia Social i Solidària i moviments que treballen per la transició ecosocial a Catalunya. Un espai per avançar en l’estratègia i en l’articulació entre projectes i moviments des d’una mirada àmplia integral per enviar un missatge polític d’unitat i força. Vol ser també una trobada per celebrar i donar visibilitat a l’altra transició ecològica que ja s’està construint.

El fòrum tindrà tres grans moments (i ja us hi podeu inscriure!):
 – Divendres 24 al matí: Quin paper ha de tenir l’economia solidària al 2040? Taller d’escenaris de futur davant la crisi ecosocial per a les entitats de l’ESS. Amb inscripció prèvia aquí.
 – Divendres 24 a la tarda: Celebrem les victòries per seguir lluitant! Obertura, taula rodona sobre lluites i debat estratègic, i celebració amb poesia i música.
   – Dissabte 25 de 9 h a 17.30 h. Jornada central del fòrum per la transició ecosocial. Grups de treball per eixos i plenària. Amb inscripció prèvia aquí.

A més, us animem a adherir-vos al procés del fòrum omplint aquest formulari per donar suport polític al projecte i fer visible aquesta aliança àmplia entre entitats, moviments i col·lectius per una transició ecosocial a Catalunya. Tota la informació la trobareu a Futursimpossibles.org/forum