Ens adherim a la campanya d’Esplac que reclama locals dignes

La XES s’ha adherit a la campanya Deslocalitzades: Es busquen locals dignes! impulsada per l’associació Esplais Catalans (Esplac). La iniciativa té com a objectiu reclamar per als esplais que en formen part uns locals dignes on desenvolupar la seva activitat.

Segons explica Esplac, 1 de cada 10 dels seus esplais no té local i més del 65% dels locals que actualment ocupen no acompleixen amb moltes de les necessitats sanitàries o de seguretat per desenvolupar la seva tasca pedagògica i educativa amb la regularitat i les condicions adequades. És per aquest motiu que han impulsat aquesta campanya que cerca conscienciar sobre la situació actual de molts d’aquests espais físics per fer esplai i fer pressió a les institucions sobre la importància de tenir uns locals públics en condicions.

L’entitat compta amb un formulari per a donar suport i adherir-se a la campanya.