Formació: estratègies de detecció de l’assetjament a les organitzacions

La XES conjuntament amb Coòpolis ofereix aquests mesos de març i abril tres formacions sobre estratègies de detecció de l’assetjament a les organitzacions. Aquesta oferta formativa va orientada a detectar aquest casos, així com a diferenciar els tipus d’assetjament masclista com a una eina bàsica per a la detecció, la prevenció, l’abordatge i la restauració en el marc de les organitzacions. Les destinatàries són totes les organitzacions i entitats de l’Economia Social i Solidària que vulgui conèixer estratègies de detecció d’aquests casos.

El format de les sessions serà virtual i presencial i són impartides per la Cooperativa Equilàtera, amb la participació de la comissió antiassetjament de la XES. La primera de les formacions tindrà lloc el dimarts 7 de març en format virtual i anirà a càrrec de Sílvia Alberich. La segona sessió, prevista per al dimarts 21 de març, serà en format virtual a càrrec de Maria Villar, antropòloga i feminista especialitzada en treballar amb dones en situació de vulnerabilitat i en polítiques de promoció de la igualtat a organitzacions i entitats. La darrera sessió, el 26 d’abril, serà presencial a Coòpolis i també a càrrec de Maria Villar.

Per a més informació i inscripcions podeu seguir aquest enllaç.