Les dones movem el món, ara l’aturarem

A la XES donem suport a la vaga feminista un any més, i animem les entitats sòcies a fer el mateix: buidar cases, aules, comerços i llocs de feina per omplir el carrer de reivindicacions contra la precarietat, les fronteres i la violència. L’argumentari de l’Assemblea 8M ens recorda la necessitat de la vaga feminista:

Les feministes tornem a sortir als carrers a visibilitzar les reivindicacions i les lluites que fem durant tot l’any. 

Aquest any des de la diversitat del moviment feminista, hem convocat vaga de cures, estudiantil, de consum i laboral contra el sistema patriarcal, racista i capitalista. 

Les dones som el punt de mira de la privatització, la precarització, les retallades i les violències masclistes, LGTBIfòbiques i racistes

Aquest 8M volem deixar clar que les feministes exigim la derogació de la llei d’estrangeria i el tancament dels Centres d’Internaments d’Estrangers. Exigim que el govern es comprometi a regularitzar la situació de les persones migrades per les que han lluitat les companyes de la Campanya Regularización Ya. 

Aquest 8M volem denunciar l’augment dels feminicidis i el terrorisme sexual.

Aquest 8M les feministes volem denunciar l’agudització de la precarietat laboral, l’augment del cost de la vida i l’augment de la pobresa; pobresa que està absolutament feminitzada

Volem denunciar el qüestionament del dret al propi cos i als drets sexuals i reproductius.

Denunciem que el treball domèstic, reproductiu i de cures segueixi sent invisibilitzat i no valorat, i segueixi recaient sobre les nostres esquenes.

Denunciem aquest sistema que ens vol callades, amb por, domesticades i anul·lades davant la vulneració de drets. 

Aquest 8M2023: VAGA FEMINISTA contra el sistema patriarcal, racista i classista.

Buidem les cases, els mercats, els llocs de feina, els centres educatius i omplim els carrers de lluita feminista!

Les dones movem el món, ara l’aturarem.