XES Barcelona presenta 10 mesures prioritàries de política municipal d’ESS per als barris de Barcelona a les candidatures a les eleccions municipals de la ciutat

Les Xarxes Locals d’Economia Solidària de Barcelona – XES Barcelona presenten 10 mesures prioritàries de política municipal d’economia social i solidària per als barris de Barcelona a les candidatures a les eleccions municipals de la ciutat.

L’acte de presentació a les candidatures tindrà lloc el proper dimarts 21 de març a les 18h a ECOs (c/Casp, 43, Barcelona) i comptarà amb la moderació de la periodista d’El Crític Laia Soldevila.

La XES Barcelona demanarà el compromís dels partits polítics en temes tan essencials com ara contractació pública responsable, la gestió cooperativa del patrimoni i els recursos col·lectius, l’habitatge cooperatiu i la transició ecosocial, entre d’altres.

Aquestes mesures són necessàries, i perfectament factibles, per seguir desenvolupant l’ESS i fer-la encara més útil per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes.

Descarrega el document complet de les 10 mesures prioritàries de política municipal d’economia social i solidària per als barris de Barcelona.