Debat electoral sobre polítiques d’habitatge a Barcelona

En el context en què ens trobem d’emergència habitacional, desnonaments diaris, augment de preus, manca d’accés a l’habitatge i d’alternatives reals, es requereixen polítiques públiques valentes i de fons.

Per aquest motiu, des de la Sectorial d’Habitatge Cooperatiu de la XES, la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca, l’Observatori DESC i el Cercle de Transició Ecosocial de Coòpolis considerem més que necessari realitzar un debat públic sobre polítiques d’habitatge en torn les diverses propostes o solucions que plantegen els partits que es presenten a les eleccions municipals del mes de maig a Barcelona.

Al debat comptarem amb representants polítics confirmats de Barcelona En Comú, PSC, ERC, CUP i Junts per Catalunya.

El debat tindrà lloc el dijous 18 de maig a les 18.30h al centre cívic Can Felipa (plaça Josep Claveria, Poblenou, Barcelona). També es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç.