Crida a la participació FESC!

Com us vam explicar recentment, la FESC es transforma per arribar més lluny!

La nova FESC es desdobla en dos esdeveniments diferents en ubicació i temps: el Fòrum de l’Economia Solidària i el Festival de l’Economia Solidària.

  • El Fòrum FESC serà un espai intern per a iniciatives de l’economia solidària que inclourà moments de debat i reflexió, d’intercooperació, d’intercanvi amb les administracions i, sobretot, de trobada, celebració, amistat i solidaritat.
  • El Festival FESC serà l’espai obert a la ciutadania amb l’objectiu de fer arribar l’economia solidària al públic general i visibilitzar que és una alternativa real al capitalisme, que ja està funcionant, que és per a tothom i que és capaç de donar respostes als reptes de la quotidianitat.

En l’edició del 2023 només celebrarem el Fòrum, no serà fins el 2024 que desplegarem la nova FESC en la seva totalitat amb el Fòrum i el Festival.

Consulta la informació detallada al web de la FESC.

Participa en la creació dels continguts del Festival FESC’24!

El Festival FESC’24 tindrà diferents espais: exposició, activitats i tallers, oci, restauració, etc.

La part d’exposició i activitats estarà distribuïda en 5 esferes que donaran resposta a diferents necessitats quotidianes:

  • Convivim
  • Consumim i mengem
  • Treballem
  • Aprenem i ens divertim
  • Compartim

Dins de cada esfera hi haurà un contingut teòric en format expositiu divers (panells de text, components interactius, etc.) i alhora hi haurà programades un seguit d’activitats per al públic.

Us convoquem a totes les iniciatives de l’economia social i solidària a participar en la creació dels continguts de cadascuna d’aquestes esferes responent el següent formulari abans del 31 de maig: