El moviment per la transició ecosocial continua creixent

L’Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial (ACTE) continua la seva activitat i aquest divendres 5 d’abril farà una nova trobada general a més de tenir ja canals de comunicació propis de web i xarxes socials

L’ACTE, on hi participa la XES amb tot un seguit de col·lectius i activistes que aposten per una transformació social i ecològica a Catalunya des de la justícia, el feminisme i el postcapitalisme, ha estrenat una imatge pròpia que ha anat a càrrec de l’entitat XES l’Apòstrof.

Alhora, ja es pot trobar a les xarxes socials X, Mastodon, Instagram i Telegram, així com una web pròpia amb tota mena de continguts i àmplia explicació sobre la seva existència i missió.

A més, compta amb un sistema d’adhesions on ja hi figuren una seixantena de col·lectius i prop de 160 persones a títol individual.

Presentada al juliol de 2023 i covada arran del Fòrum per la Transició Ecosocial, l’ACTE és un punt de trobada de moviments i organitzacions ecologistes i socials i persones a títol individual. Divendres vinent 5 d’abril a les 17:30 h. tindrà lloc la propera trobada a la Nau Bostik de Barcelona, que servirà per concretar un enfortiment del moviment.