FESSRural 2024: apunta’t per participar-hi!

La cinquena edició del Festival d’Economia Social i Solidària Rural, prevista pel dissabte 13 de juliol de 2024, ha començat els seus preparatius amb la presentació del cartell d’enguany i la crida a participar de la seva organització i en les parades del Mercat Ecosocial.

Promoguda per les xarxes locals de la XES amb vincle amb el món rural, el FESSRural es caracteritza per ser un festival basat en l’autoorganització i la participació activa de voluntariat i esdevé un espai de trobada, visibilització i intercooperació entre tota mena de projectes transformadors dels territoris rurals de tota Catalunya.

Com ja vam anunciar, la Vall del Corb, concretament Vallfogona de Riucorb (Conca de Barberà) és l’indret triat aquest any per a l’organització del FESSRural. Per aquest motiu, aquest any es compta amb el suport dels Ateneus Cooperatius CoopCamp i Ponent Coopera.

Com participar al FESSRural?


1. Formant part de l’organització

Participant com a voluntària únicament el dia 13 de juliol durant la celebració del Festival.

Participant a les comissions: el FESSrural s’organitza internament amb 4 comissions en els que hi podeu participar i sumar la vostra expertesa i disponibilitat des d’aquest mateix mes d’abril: 

  • Continguts: s’encarrega de la programació de tallers, debats, concerts, exposicions, activitats per a canalla, etc.
  • Mercat ecosocial: s’encarrega d’organitzar el mercat ecosocial amb la participació d’entitats, paradistes i expositores.
  • Logística: s’encarrega de la part més operativa del festival: recursos, necessitats tècniques, serveis, etc.
  • Comunicació: s’encarrega de la difusió i projecció del festival.

2. Muntant una paradeta al Mercat Ecosocial

Si sou una associació, cooperativa o productora i us interessa estar presents al Mercat Ecosocial del FESSrural 2024 amb una paradeta, inscriviu-vos-hi!

Guarda’t la data!


Ens veiem el dissabte 13 de juliol a Vallfogona de Riucorb (Vall del Corb, Conca de Barberà-Urgell)