Premis Economia Social

Tornen els premis de l’economia social per a treballs universitaris

Un any més, es convoquen els Premis Economia Social per a treballs de Fi de Grau, Màster i Postgrau en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives.

Les principals novetats d’aquesta edició són la incorporació d’una nova categoria i l’ampliació a dos guardons per cada format.

En l’edició de 2020 es va batre un rècord de participació: 87 persones van participar amb 73 treballs presentats de 18 universitats catalanes. Això significa que cada vegada hi ha més alumnes que s’interessen per l’economia social i solidària i esperem que, any rere any, aquest interès segueixi augmentant.

Els premis estan organitzats per la Fundació Roca i Galès, en el marc del programa d’Economia social de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació dels treballs és obert fins el 20 de setembre de 2021, i podeu trobar les bases aquí.