Fòrum per la transició ecosocial

Inscriu-te al Fòrum per la Transició Ecosocial!

Presentem el cartell del Fòrum per la Transició Ecosocial, que tindrà lloc els dies 24 i 25 de febrer a Barcelona, concretament a les Cotxeres de Sants i a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, a Plaça Universitat.

El fòrum vol ser una gran trobada de confluència de lluites d’entitats de l’economia social i solidaria i moviments que treballen per la transició ecosocial a Catalunya, però també un espai per avançar en l’estratègia i en l’articulació entre projectes i moviments i una trobada per celebrar i donar visibilitat a l’altre transició ecològica que ja s’està construint.

La trobada constarà de tres grans moments: un taller d’escenaris de futur per l’ecosistema de l’ESS, divendres matí, una taula rodona inaugural i una jornada de debat. Podeu inscriure-us-hi aquí.

També podeu adherir-vos al procés del fòrum.

Juntes construïm futurs (im)possibles!