Donem suport a la vaga de fam per Palestina

La XES mostra tot el seu suport a les tres persones en vaga de fam a Catalunya, la Gabriela, la Llum i en Martí, per pressionar a l’Estat espanyol que posi fi al subministrament d’armes a l’estat israelià i se sumi a la demanda de Sud-Àfrica davant la Cort Internacional de Justícia de l’ONU per aturar el genocidi que està comentent l’exèrcit israelià contra la població civil palestina.

Així mateix, l’àrea d’Incidència Política de la Xarxa d’Economia Solidària també ha enviat aquest dimecres 14 de febrer una de les moltes cartes que s’han adreçat al Ministeri d’Assumptes Exteriors espanyol perquè faci efectiva aquestes demandes. La XES ha participat i donat suport a les diferents convocatòries fetes fins ara –com la del passat 7 de febrer– de suport al poble palestí i de rebuig de la massacre gravíssima que l’estat israelià està perpetrant a la Franja de Gaza.